måndag, oktober 06, 2008

Rakad eller inte?


Jag gillar frisyren ovan. Helt renrakad likt en förpubertal barnrumpa är inte min grej. Min fitta kan vara alltifrån nära renrakad till buskig och allt däremellan.

Vad tycker du om intimrakning?

Bild: Härifrån.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag föredrar rakat, både på tjejer och mig själv. Min personliga erfarenhet är att 80% av de tjejer jag varit med har vartit rakade, 15% trimmade och någon/några enstaka har vait buskiga.
Mycket fräschare med rakat, och orale är betydligt bättre.

Anonym sa...

Jag kan säga ett helt rakat e inte heller min grejj på min tjej .. vet inte varför jag inte gillar det .. men lite alldeles över som en mohikan e helt ok.. (har visst annat namn där men men) och har dom dessutom låga jeans så e det ganska hett att när man bara tar handen innanför kanten en cm så känns det lite.. det e grymt hett alltså ;)

Anonym sa...

Jag är en kille som tycker att ett kvinnkön blir rätt charmlöst utan hår. Mycket av hela intrycket sitter i just frisyren som, enligt mig, borde finnas där och göra "den" mycket sexigare. Hur mycket hår som finns där spelar inte så stor roll, men helrakat...njaaeej alltså. Inte så spännande.
Kommer aldrig begripa att folk kan kalla något så mysigt som könshår för "ofräscht". Det är vackert och sexigt :-)

Anonym sa...

När jag rakade mig fick jag med en gång svampinfektion, och jag är inte ensam om det tydligen. Jag klipper det lite, och det är allt.
Jag rakade dock inte helt, men prövade lite olika frisyrer. Är rödhårig vilket känns synd att raka bort - vacker med guldigt hår ju!
Ni killar som vill ha rakat - ni vet inte vad ni kräver. Håret finns där som ett skydd!

Anonym sa...

För att klargöra: det hände varje gång jag rakade mig, och som tonåring är man rätt lättpåverkad. Rakade mig från jag var 15 till jag var 25 och träffade en fin pojkvän som var mån om mig och tyckte min hälsa var viktigast. 5 år senare - inga fler infektioner och skönare sex än någonsin...

Anonym sa...

Som jag skrev i min blogg så gillar inte heller jag helrakat...men däremot snaggat...hehe

Justine sa...

snaggat mmmm...man vill ju inte ner och leta efter en orm i djungeln liksom men lite strävt är ändå tändande...på mig sj gillar jag städat :p (vad nu det betyder, lite olika from mood to mood!) hihi